Informacije o uplatama, prijavama i dr.

Dragi trkači,

Hvala Vam na prrijama i interesovanju za još jednu najluđu trku u Srbiji Košutnjak Challenge Race 2017.

Ne zaboravite da ove godine prijave i uplate kotizacija za učešće primamo samo do 15. maja tako da požurite kako biste osigurali svoje učešće u trci.

Kako se Savez za rekreaciju i fitnes Beograda u toku ovog meseca seli sa adrese na Novom Beogradu želimo sve da obavestimo da ukoliko niste u mogućnosti da preko računa (račun Saveza broj 200-2424780101868-37. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci KCR2017/KCRJunior2017 za IME_PREZIME) izvršite svoju uplatu kotizacije da lično to možete učiniti na novoj adresi Saveza: Zdravka Čelara 14 u okviru Doma učenika železničke škole. Preuzimanje paketa će biti moguće samo u četvrtak i petak 18. I 19. maja na sada već odlazećoj adresi Saveza u Zorana Djindjića 123dj lokal 3 od 9h do 17h.

Visina kotizacije iznosi 1000 dinara od 1. Maja a za članove AK RUNNING kao I svake godine 600 dinara.

Ove godine po prvi put imaćemo i elektronsko merenje vremena pa pripazite na čip koji se nalazi na startnom broju da ga ne pokvasite u potpunosti jer postoji bojazan da vam u tomu slučaju ne očita vreme.

Po prvi put ove godine partner trke Košutnjak Challenge Race Junior 2017 je sportski klub za decu Sportska bajka! Zaduženi su za organizaciju trke za najmađe koja se održava 20. maja sa početkom u 10 časova. Prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.

Posebno iznenađenje za sve jeste da ćemo imati priliku da vežbamo jogu i rastegnemo se lepo nakon trke. Molimo zainteresovane da se prijave putem e-mail adrese: yogastudionatasha@gmail.com jer je broj mesta u grupi za ograničen. Joga nakon trčanja će obezbediti potrebno istezanje mišića, bolju prokrvljenost i regeneraciju nakon napora. Smanjiće mogućnost upalnih procesa, a tehnike disanja koje su sastavni deo programa ubrzaće oporavak, vratiti energiju i osvežiti vaše telo. Čas joge držaće sertifikovani instruktor joga saveza Srbije Natasa Popović.

Nagrade za najbrže pripremila je i ove godine kompanija Nike I po prvi put  najbrži u muškoj I ženskoj konkurenciji dobiće kupon za učešće u Trail Race Kopaonik trci! Osim ovoga U Pionirskom gradu 20. maja organizatori će nas bliže upoznati sa ovogodišnjim izdanjem ove uzbudljive trke!  Pripremili smo nagrade i za najmlađeg takmičara/takmičarku, najstarijeg takmičara/takmičarku, takmičara/takmičarku sa najluđom fotkom sa trke (fotografija sa najviše lajkova 5 dana nakon trke na zvaničnoj FB stranici trke) i po prvi put nagrađujemo i najluđi skok u veštačko jezerce-poslednju prepreku na trci.

Nakon trke planirana je žurka ispred Squash Land-a u Pionirskog gradu gde će se nalaziti I start trke ove godine a svaki trkač dobiće kupon za besplatno pivo ili vodu nakon trke. Kao I uvek Redbull će biti tu sa nama nakon trke.

Svi trkači moći će da se presvuku i ostave stvari u okviru balona (za mali fudbal) koji se nalazi pored upravne zgrade Pionirskog grada.

Za sve dodatna pitanja kontaktirajte Savez za rekreaciju I fitness Beograda na:

062/216436 ili064/6469897.

Sportski pozdrav!

Vaš KCR I KCR Junior tim

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someone